-

Kollar på big brother med min älskling, snart ut en sista sväng med Lillskit också Take care

Evning

Förstår att ni undrar med spänning på om det blev någon uteservering ;), både och ska jag väl säga.. Vi åkte in till stan och började leta efter en bra pizzeria med fin uteservering. Efter typ en timme så lackade jag ur (som vanligt) och hade dessutom fått ont i huvudet så vi åkte därifrån utan mat i magen. Det slutade med att vi åkte till Pizzeria Maestro och beställde hem, gott var det, men kanske inte lika mysigt.

Nu sitter jag här ensam, tjock som en boll, eller Diesel skit är ju här förstås :), Tobias har åkt till garaget för att måla rallybilen. Vi målade den i lördags till tävlingen på söndagen men de blev bara ett lager för det inte hann och torka. Jag fick den stora äran att vara kartläsare åt honom då, vilket inte kommer hända igen! Har nästan aldrig varit så nervös..jobbigt att inte kunna ha kontrollen över körningen själv, litar dock på honom men olyckor händer ju.
På lördag är det dags igen, rally, men följer bara med som sällskap. Då hoppas vi på fint väder vilket det ser ut och bli med så man kan bättra på bas-brännan lite till innan Cypern resan, ooh det ska bli så skönt!

Väntar på att Big brother ska börja, heja Simon!





Take care

 


Uteservering

Tar en paus från solandet, blir för varmt. Men jag sitter och funderar på om jag törs fråga hjärtat om en pizza eller liknande ute idag? Kunde ju vara mysigt! :) Om det nu inte är så att det är upptaget överallt iochmed vädret som de bjuds på idag.

Har börjat på en ny bok som jag ska ha med mig ner till Cypern, Bara inte du av Katarina Von Bredow, loove her books!
Nähä, om man skulle ta och sola vidare nu.


Keep your fingers crossed!

Take Care

Food of the day

Det blev Ceasarsallad till mat idag :) mumsfillibabba





Drar igång igen

Jajjemensan, you heard me! Tänkte dra igång den här bloggen igen, för att få skriva av mig all skit som jag går med inom mig. Framför allt kommer jag skriva om hur jag mår och vad jag styr med om dagarna.

Så hur är statusen idag.. jo deprimerad och seg, har gått veckor nu utan medicin vilket inte alls känns okej. Har gått och tagit nya blodprover i princip varenda dag nu och dom går uppåt, dock är dom inte så pass bra att jag kan få uppta behandlingen igen så det blir ytterligare en vecka utan..

För er som inte redan vet varför jag är sjuk, och vad, kan jag förklara en annan gång but cancer is the word....

Men men, den 10 Juni så åker jag och min andra hälft till varmare breddgrader också, Cypern! Det ska bli underbart, hoppas på att jag kan slappna av och njuta av semestern och sluta tänka på en massa skit hela tiden, är tyvärr Tobias som blir lidande. Ska bli skönt att komma bort och få ro om varandra, jag är nog inte lätt och leva med..stackarn! Han är verkligen otrolig, det är ett under att han klarar av mitt svängande temperament och humör.
Så nu har jag sprungit och köpt bikini mm i flera veckor, kan inte tiden gå fortare?!


Sitter just nu och tittar kikar på "Jon and Kate plus 8" på TLC, efter det är det "Little people, big world" vilket jag tycker är mycket bättre! Finns inte mycket att fördriva tiden på om dagarna.
Men idag ska jag iallafall slänga mig på gräsmattan och få lite färg innan Cypern :)



Take Care


RSS 2.0