Helg


Sovdags

Vissa har det bra :)


Kladdis

Ikväll myser vi på lite kladdkaka med grädde till bonde :)


onsdag

Idag var min första dag på Parelle, gick kanon bra! Och vilka super trevliga tjejjer det är som jobbar där. Lätta att prata med, så det här kommer bli skit kul :)!
Dom tyckte också att det gick bra, de 3 timmarna jag var där. Plockade upp lite varor och larmade dom. En kund handlade för 5000:-!! :O

Efter så fick jag hassta iväg till sjukhuset för blodprov, de stängde ju kl 15.30 och jag var där 15.28, ibland ska man ha tur :)!

Ja tack

Dessa skulle inte sitta helt fel på fötterna i höst! Blev helt kär i dom när jag såg dom, MEN de får vänta..


Jedbfglfnfldös

KUL att man målade naglarna förut, ska aldrig mer göra pizzasallad..! ;) bara att måla om dom igen.


parelle cosmetics

Sitter och fixar med naglarna, blir bara vanlig fransk lack idag :). Imorgon börjar jag nämligen på Parelle Cosmetics i Filbytergallerian! Kul kul!! Så då måste man väl försöka se lite fräsch ut.

Blev inget Kalmar igår, hittade en skit fin golf i Norrköping istället, med endast 2 ägare och gubben hade haft den sen 2000, ett riktigt kap ;). De enda som behövs nytt är en stereo, den som sitter i nu är med vanlig kasettbandspelare.. haha! Sen tycker jag att det lukta gubbe i den.. men det går ju att lösa med en Doftis :).





Lunch

Blev lax med klyftpotatis till kvällsmat :)


Måndag

Det var varit full rulle hela helgen så jag har inte suttit så mycket vid datorn.

Rallyt gick helt okej, lite slarv när han körde på en kona i målgården och fick tidstillägg, annars flöt det på bra :). Efter rallyt åkte vi till A6 och åt världens godaste grillbuffé!! Så vi gick runt och shoppade som två uppsvällda sälar efter det.. Jag kom hem med 2 par skor :).
Sen köpte vi lite godis och åkte hem och bara hade det mysigt, båda somnade dock direkt :P.. 

Igår kväll så var vi bjudna på mat hos Maria och Jonas, jättemysigt! Spelade ju bingo lotto med, men som vanligt har man ingen tur att vinna något :P. Men man kan ju inte vinna och man inte spelar. 

Idag ska vi åka och kolla på en bil i Kalmar, och kanske i Norrköping om personen kan svara någon gång. Verkar vara svårt att hitta vettiga bilar runt 10..!  

"duktigt sofie"

Ja idag höll jag på att nästan spontan köpa en dator! why?! Jag har ju en.. och den funkar, vist vill jag ha en ny men det är ju som sagt inget nödvändigt. Men jag avstod :) "klapp på axeln"!

Istället kom jag hem med nödvändigheter som: 54 pack skithuspapper, läppsyl och mat. Då är det väl okej att spendera? ;)

Men nu sitter jag här med lillskiten och myser i höstrusket, vid 4 åker vi ner till Tobias och lastar rallybilen, sen bär det av mot Söderköping och pappa för lite fredags-taco och sen ska mitt hjärta vara där hela helgen <3.

tankar

Ja nu sitter jag här och tänker igen, är ju snart dags för nya röntgen bilder och läkarbesök. Och nu när det äntligen händer roliga saker för mig, så har det alltid varit dåligt på röntgen och man har fått börja med nya jobbiga behandlingar och så var det roliga över..! Jag HOPPAS INTE att det blir så den här gången, kan jag inte få vara bra ett tag till..?

Fredag

Shit, jag höll på och skriva att det bara var Torsdag men icke! HEEELG, skönt. Men i helgen är det fullt upp igen med rally osv. Vi skulle även till A6 en sväng efter rallyt och kolla :).
Idag är jag vaken med herr tupp igen, Tobias kom och pussade hej då och sen dess så somnar jag inte om.

Ja så hur gick det nu igår angående mötet..? Det kan ni få fundera på ett tag till! :) Gick iallafall bra, mer än så säger jag inte än.


Sitter och tittar på blocket med 5 minuters mellanrum hela tiden för att se om det kommer upp någon passande bil till mig, typ golf eller liknande, dom försvinner verkligen fort och då har vi ändå ringt inom 20 minuter efter att annonserna kommit ut! Så nu ska jag sitta här och nörda blocket resten av dagen!! Var och kollade på en Suzuki Alto igår kväll.. det vad den simplaste bil jag har sett, var som att sitta bakom kartong bara ungefär och gå tillbaka till 70-talet, trots att det var en 03! Men nu vet man ju som sagt att det inte är en sån man är ute efter så då kan vi lägga den på hyllan :).

Nae nu blir det lite Vakna med the Voice mys med lillskiten, sen kanske man borde ta tag i lägenheten och tvätten som är kvar.

Kisa

Sitter i bilen påväg ner till den stora världsmetropolen KISA! Ska nämligen hämta släp och byta bil tills lördagens rallytävling i jönköping.

Och när vi ändå är här tänkte jag passa på att testa solariet litegrann :), kostar tydligen inte mer än 30:-/20 minuter, och det är ju inte så farligt.

Kanske ta någon god mat och fira lite med? ;)


Fikamys

Är påväg hem till Linköping igen och mot sjukhuset för lite mediciner, skönt! Varit utan i 2 veckor.
Har varit i Norrköping och träffat Madde på en lunch och lite fika med snack på stan :) mysigt!


Uppe med tuppen

Vaknade vid 4 av att diesel sprang runt och levde rövare, så efter det kunde jag inte somna om, hundskrälle :P!

Så nu har jag skjutsat tobias till jobbet och har precis hunnit hänga upp tvätten och slängt i två maskiner till. Ringde även till sjukhuset för att kolla upp hur dags jag ska vara där idag, men ingen svarade så får försöka lite senare igen.

Så vad gör man nu? Kolla på vakna med the voice och mysa med fishunden :)!


Kvällens middag

Det blev kryddiga färsbiffar med klyftpotatis och honungsyoghurt till kvällsmat :).

Nu ska jag tagga inför imorgon då jag ska till parelle cosmetics på en liten visit med intervju! :D


Min tid nu!

Det är min tur nu, tiden har vänt. Jajjemänsan, äntligen har jag något att se fram emot. Jag känner att jag har lust med allt just nu, har ju tillomed lagt i en maskin tvätt! :) Det ska bli sååå skönt att få komma ut i "arbetslivet" och visa framfötterna och möta människor och göra det jag tycker om.

Nu hoppas vi bara att det går fort så jag kan få komma ut någongång! Har suttit här och skrivit ner ett bra CV nu som jag tänkte dela ut som ett komplement.
Så antingen imorgon eller på fredag tänkte jag ge mig ut och presentera mig själv och se om det kan finnas något intresse :).

Jag känner mig verkligen positiv till allt nu, och jag hoppas det kan hålla i sig så! Massa roliga saker att se fram emot nu, husvisning, utförsäljningen på morsans jobb, Marias födelsedags överraskning ;), idol finalen mm. Kul kul! Ne nu ska jag traska ner till tvätten och se om den är färdig att hängas upp, om inte så får det bli mys time med Diesel :).


Man kanske skulle åka iväg och köpa sig en triss lott?


Take Care!

Lunch

Idag blev det ost och skinksallad med soltorkade tomater och feta ost, varför äter man inte det oftare? Sjukt gott!


Mötet gick iallafall jättebra! Det här kommer bli fint :) hon skulle ringa till en butik redan idag, skönt!!


Möte

Nu sticker jag iväg till arbetsförmedligen på möte :).



Tjing!


Tummen upp

Jorå det blev ett par frallor tillslut, smakade inte så värst mycket men hade bara vanlig hushålls ost hemma. Gott ändå! :) så nu är det natta dags här hemma.
Imorgon bitti har jag möte med arbetsförmedlingen igen kl 10.00, och efter det blodprov. Skönt att veta att man har något och göra.


Take Care!


Ostfrallor

Här bakas det ostfrallor för fulla muggar! Nu väntar jag på första omgång med jäsning, ca 15 min kvar sen ska de knådas lite till och jäsa i ytterligare 25 minuter. Men det är gott med nybakat! Och det är snuttis värd nu när han åker hit och dit och kollar på bilar med mig :)


Roadtrip

Sitter i bilen påväg hem från Nyköping, har varit och kollat på en Toyota Yaris men den var inget att ha, bucklor och rosthål, sen var även sätena smutsiga och passagerarsätet var det ett brännhål i :/.. Men vi kikar vidare! :)

Så det där nyttiga vi skulle börja med, de startas imorgon! För idag fick det bli Mc Donalds.
Och jag hoppas vi snart stannar och köper med oss lite färdgodis :)!




Take Care!


Glitter nail

Har slängt på lite färg på naglarna. Idag blev det glitter från Depend och topp lack från O.P.I :)


Lunch

Idag blev det bakad potatis med räksallad :) mumms!!


buuuda

http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?alias=sofijnis Sakerna är obetydligt använda! :)

Tisdag

Jaha så nu har man vaknat ur sin skönhetssömn, fick ta till sömntabletterna inatt. Har dock inte sovit hela tiden som man ska men hoppas på att slumra till en stund igen.

Så whats up today? Jag hade tänkt sticka iväg och sola sen kanske handla lite för att börja det NYTTIGA livet utan fet mat.
Ikväll blir det någon räksallad eller färsbiffar, får se vad jag kommer fram till.


Take Care!


Tradera

Häromdagen så busade jag hem en jacka ifrån tradera, en Odd Molly :) verkar vara super fin! Men tydligen så hade hon råkat skriva fel storlek i annonsen, hon erbjöd sig att skicka den så får jag prova ändå vilket ju nästan är bättre om den nu inte är snygg på ;), so i hope it's in My hands on wednesday!

Men kom igen och buda på jackorna nu! Ska även lägga ut ett par helt oanvända vagabond stövlar som tyvärr är för små för mig..


Ne nu säger vi från Råbergagatan godnatt och kallar på John blund.



Take care!


Måndag

Idag har det hänt grejer, eller ja inte mycket. Men har nämligen varit på det första mötet tillsammans med Arbetsförmedlingen och försäkringskassan, så det känns skönt att det är på gång nu! Även om vi har ett helt ÅR på oss som dom sa.. Men jag är tacksam för att hjälpen finns :). Så efter mötet gick jag och köpa mig en filofax (almanacka?) så att jag ska kunna hålla ordning på alla möten osv, minnet har ju börjat svikta.. Det vi kom fram till idag var i princip inte mycket mer än jag redan viste, skriva på lite papper om sekretess grejer, och att det finns möjlighet till utbildningar mm. vilket känns skönt :). Är fortfarande på jakt efter en bil, i prisklassen 10 000:- eller något, verkar vara svårt att hitta något men om ni vet så hojjta gärna till! :) Men nu är det favvoprogrammet Hollywoodfruar! HATA GUNILLA! Stackars lilla Erika som får dras med henne.. låt ungen få göra som hon själv vill. Har även lagt ut en massa jackor på tradera, so go in and look at it! Alias: Sofijnis Take Care!

RSS 2.0