onsdag

OH hade skrivit ett långt inlägg, och så lägger datorn av, slut på batteri.
Men men sitter och väntar på att Maria och Cola ska komma och leka med oss, kul kul :) . Maria skulle sy hundkläder eller vad hon gagga om.. får se hur det går ;)

Har även hunnit med att slänga i 2 maskiner tvätt och duschat, GOOD WORK! Efter duschen stod jag och smörjde in mig som vanligt, och vad ser jag?! hela baksidan utav benen är helt fläckiga... Hur slutar man flaga? Jag som hade tänkt klänning på midsommar.



home

Nu är vi hemma igen, eller vi kom ju faktiskt hem i Fredags men det har varit fullt upp med en massa annat.

Cypern var helt underbart! Varför har man inte åkt dit tidigare?? När vi kom till hotellet fick vi först ställa väskorna och gå och äta lunch vilket faktiskt var gott efter flera timmar utan mat, ni som känner mig vet hur jag blir utan mat i magen ;).. Efter lunchen checkade vi in och gjorde oss hemmastadda på rummet.

Sen började solandet! Så fortsatte det i princip hela veckan. I slutet av veckan hade vi bokat platser på en Katamaran, en båt, en tur på 6 timmar med snorkling, mat och sol. Sjukt fint vatten!


Men igår började vardagen igen, nya blodprov, vilka var bättre än dom har varit på hur länge som helst!! Hur skönt är inte det? Så idag fick jag äntligen medicin igen efter en månad utan. Och jag som alltid har ätit det, det har känns konstigt nu när jag inte fått några.. Skönt att det är som vanligt igen. Dock var blodtrycket lite lågt men inget farligt, bättre än med för högt!

Har även hunnit med lite rea shopping den här tiden vi varit hemma ;), bl.a. en klänning jag tänkte ha på midsommar ( om vädret tillåter ), 2 par nya vita tyg skor, Fornarina Cult jeans hur snygga som helst! Så nu blir det inget mera handlande på ett tag..

Dags att återgå

Take Care





hejdå Sverige, hej cypern!!

Nu drar vi snart hemifrån! Ska förbi Norrköping och lämna av min lilla bebis hos mamma som ska vara hundvakt åt oss :). Planet går 6.00 imorgon bitti så vi drar mot Stockholm-Arlanda inatt någongång. Ska bli SÅ SKÖNT! Hoppas bara att jag kan sola nu, och att det dessutom inte flagnar bort..

Tror jag har packat det viktigaste nu iallafall :) Och den lilla "överraskningen"...

Hörs när vi kommer hem igen!







Take Care

 


sorry guys

Dålig update här!  Men har haft fullt upp med en massa annat, och sen planering inför resan på Fredag :). Vet också att jag har lovat bilder på mina inköp, men har inte haft tid.

I helgen var det rally som gällde, tyvärr kom de på sista plats i sin klass, men det går bättre och bättre.
Vädret kunde man ju inte klaga på, helt underbart. Brände mig dock härligt, bak på benen, så nu har jag knappt kunnat gått och jag får ha långbyxor på mig. Men jag får skylla mig själv när jag inte smörjde in mig... Hoppas det hinner gå över tills vi drar iallafall!

Nu håller jag på och städar här hemma, är precis färdig med köket, oljade även in köksbordet en gång.
Tvätten är i full gång nere i tvättstugan och jag ska försöka mig på att städa dasset! nackdelen är ju att det blir lika stökigt igen..det är ju trevligare att komma hem när det är städat :)

Nehe, om man skulle fortsätta. Ska nog även försöka duscha av lillskiten lite, usch vad han lider när det är såhär varmt.


Take Care


myspys

Har precis kollat klart på Big brother, det va som jag trodde, Sara åkte ut men det hade man ju nästan räknat med, men GO SIMON!

Ikväll gick vi även en sväng ner till stan längs med ån, att man kan bli så glad när det är sommar på G!!
Har lagt ut Forden på Blocket nu också, hoppas den blir såld så jag kan köpa den andra jag har hittat :) håller tummarna! Vet att många har åsikter om saab, mycket fel osv men det är det ju på alla bilar.. och det där om att saab kommer att försvinna helt, det tror jag inte ett dugg på.

Även rallybilen börjar ta form, har målat ett lager till idag, så nu lyser inte den mörka färgen igenom lika mycket längre.












Take Care


-

Har suttit ute och myst med min älskling, hur skönt som helst! Blev flygande jakob till middag. Till efterrätt blir det jordgubbar med grädde :) älskar sommar!! 

Hittade lite saker på Mobilia förut också, bla. en blus till mig, ett flätat bälte och skjorta till Tobias som jag nu när jag kom hem märkte att dom hade glömt larmet kvar i, andra gången det händer mig! Nåväl jag visar allt senare, ska iväg till garaget nu och fixa med Forden som ska ut på annons. 

 




Take Care

 


Shopoholic

Nu styr jag kosan mot Mobilia och fashion otutlet! Tänkte se om jag kan hitta något grannt till Tobias, han behöver ju lite nytt..

Visar upp fynden ikväll!

Take Care


Tradera

Gå in och buda på de här snygga skorna från Nelly! Aldrig använda endast testade



http://www.tradera.com/Snygga-festpumps-Nelly-strl-38-nelly-trend-KORT-AUKTION--auktion_342393_134320955


Sunshine

Godmorgon solstrålar! Idag vaknade jag nog på rätt sida, skönt det. Så förhoppningsvis blir det en stund ute i solen idag med, är ju inte det roligaste och sitta själv och häcka men det är ju lika tråkigt och sitta inne och glo också.
Jag kanske skulle ta och fixa till naglarna då, har ju oftast inte tålamodet att sitta och vänta på att det ska torka.

Tänkte visa upp ett kap jag gjorde förra veckan, en långklänning från H&M för bara 399:- !!  Loove it, hur fin som helst på och som nu väntar ivrigt på rätt tillfälle till att bli använd.



Nahe, om man skulle ta tag i den här dagen då, borde tvätta och städa men det vill man ju inte heller göra när det är sånt här väder.



Take Care

RSS 2.0