Blogg.se app

Nu har det kommit en blogg app, skönt att slippa gå in på internet sidan hela tiden :).

Idag har jag varit nere och solat, testade på ekholmenscentrum, kostade 40:- för 30 minuter! Så får se om det syns någon skillnad snart :).
Och nu vet jag inte vad som händer? Det är ju bra väder så man kanske skulle ta med lillskiten ut på en promenix.


Tjing!


Tisdag

Det gick kanonbra i Viken i söndags! Kom på en andra plats i finalen, jag är nöjd över att jag ens kom runt och kunde kontrollera bilen bättre än sist! :)

Idag ska jag cykla ner mot stan, ja jag har ju ingen bil. Ska ner till Arbetsförmedlingen och skriva in mig, det börjar hända grejer nu :). Och efter det ska jag lämna tillbaka en jacka och lite.

Men det får bli mer sen.


Tjing!

Fredag och HELG

Ja nu är det äntligen helg , jag har faktiskt hållit igång hela dan med städning. Städat, dammat och dammsugat och skurat golven, så nu glänser det och luktar gott här hemma :).

Och nu är även bilen såld :D SKÖÖÖÖÖÖNT! Så det firades med lite pizza, och snart ska vi väl gå och lägga oss, ska iväg på STCC imorgon och efter det åker vi vidare mot Kisa och gör det sista på folkracebilen. Tobias skrutt gjorde allt själv igår <3 tur att man har honom! Men måste svettsa fast rattstången som var helt av.. sen lite bättringsfärg sen är det nog bara att åka :)

Så, vad ska man ha för bil nu? Golf 2a?



Tjing Pling från en glad tjej!

Dåliga neutrofila

Nehe det blev inga mediciner idag, dåliga prover i de neutrofila som hjälper till med immunförsvaret. Så nu får jag vänta 1 vecka igen.. vist är det tråkigt det innebär ju att jag går oskyddad nu och skiten i lungorna lever sitt egna liv..!! Men inga sura miner för det, man ska leva i nuet. Känner ett par stycken som bara har gått och inte gjort något speciellt, och sen vipps så blir dom sjuka och kan inte göra någonting , sen har det hemska inträffat. Så jag tycker man ska göra så mycket man kan, och det man VILL medans man faktiskt orkar och har möjlighet till det.
Så sluta skjuta upp saker, imorgon kan det vara försent!

Men jag har iallafall bunkrat upp med kortison nu så jag inte ska hinna svullna upp så dant om kinden som jag alltid gör när jag gör uppehåll med medicineringen, är någon allergisk reaktion som kommer när jag slutar. 

Jag har därför hunnit gjort lite nytta idag, har plockat ihop lite grejjer som jag ska slänga ut på tradera, som bara ligger och inte kommer till användning. Borde även ta ett varv uppe på vinden och se om det är något som skulle kunna läggas ut på blocket, men det får nog bli en annan dag.

Ska även åka ner och lämna tillbaka ett vintertäcke jag köpte till Diesel igår, den var alldeles för stor. Och dyrt! 500:- för den lilla tygbiten.

Och de där med att det var fint väder idag, bullshit! Nu regnar det och blåser som tusan här hemma. Tur att man hann gå ut med doggsen innan det började. :)

(Bild från Cypern)


Tjing!


Torsdag

Idag är det ju lite finare ute :), och idag fick lillskiten o jag gå upp tidigt, vi är nämligen hundvakt åt Cola. Myspys.

Kl 3 är det dags för mer mediciner för min del, om nu proverna var bra men dom har ju inte hört av sig så det hoppas vi på!
När T har slutat jobbet så åker vi ner till kisa för att fixa iordning folkracebilen inför Söndag, start nr 63! Egen damklass. Så det behövs tydligen lite riktning här och där ;) och så hoppas vi på att den går som den ska, Pärlan!

Nu ska jag smälla i mig lite utav lasagnen som blev över igår, sen göra sig iordning och gå ut med doggsen! Kan inte sitta här i min OnePiece hela dan.




Tjing!


Regn regn regn

Idag är ingen peppande dag! Bara en massa regn, lillskiten deppar han också.
Men något positivt är att jag har fått brev från försäkringskassan, är kallad till ett möte mellan försäkringskassan och arbetsförmedlingen :) skönt att det börjar hända någonting! Så nu ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen innan dess.

Senare blir det blodprovstagning som vanligt, det är ju onsdag ;). Och efter det åker jag med min lilla bebis ner till tassarnas trim och klippa klorna.

Juste, vi var ju på bio igår kväll 21.30!! På Jägarna 2, den var faktiskt riktigt bra. Jag trodde inte att den skulle vara det, men jag skulle inte kalla den för Jägarna 2, tyckte inte den hade något med första filmen att göra :/ bara en skådespelare som var samma. Men den var iallafall sevärd :)

Nae nu ska jag sparka igång den här dagen.

Tjing!

Den bjur vi på!




Ska snart göra mej iordning, eller ja iallafall platta till håret som är nyduschat och krulligt som ett jäkla affro! Sen blir det husvisning för andra gången :).

Tjing!


Tisdag

Verkar inte hända allt för mycket idag, så nu drar jag iväg till solariet och solar lite. Sen tänkte jag ta tag i städningen lite grann. Och kanske gå igenom garderoben och faktiskt SLÄNGA sånt som inte används.
Ikväll åker vi iväg och kollar på huset i Borensberg igen, som vi tittade på i Söndags. Jätte mysigt! Men det fanns rötskador och golven var inte jämna någonstans, så en andra titt skadar inte.

Tjing!

Lightning Speed Nails

Jag satte mig med naglarna förut, men när jag skulle limma fast dom så var ju självklart limmet SLUT. Så jag fick dra ner till Ikano, och jag kom hem med nagellim och ett akryl kit från Kicks, Lightning Speed Nails, blev faktiskt riktigt bra! Köpte även ett Topp lack från O.P.I, och även det var bra. Allting räcker ju till flera gånger :) så det är betydligt billigare än att gå till salong och göra det.
Tog ca 2 timmar. Avslutade med topp lack och nagelbands olja.

Annars har det inte hänt så mycket ikväll, nu sitter jag och kollar på Svenska Hollywood fruar, pinsamma!



Tjing!


Akryl eller gelé?

Sitter och kollar lite på internet efter startkit för akryl och gelénaglar. Vilket är bäst? Akryl ser lättast ut.. Men jag vill ha hem det NU, kan man inte köpa det nere på stan någonstans?
Har ju tidigare kört på Depends Gel kit, och det blir helt okej för och kosta runt 100:-, men nu vill jag avancera lite och testa på riktig akryl istället :).






Får väl däremot vänta med att fixa dom, för på söndag är det dags för folkrace i Valdemarsvik för min del! Och då är väl inte akrylnaglar så smidigt :P..


Bakning på G

Idag är jag uppe med tuppen! Ska baka bullar,  Skulle ha gjort det igår egentligen men eftersom han skulle komma och kolla på bilen så fick det bli idag. Och eftersom att vi ska vara borta på rallyt runt 12 så finns det ingen annan tid än nu :P..

Så idag inviger jag den nya bakmaskinen ;). Nu står degen och jäser.

Uschja! Jag är nog mer nervös än vad Tobias är, fan ta honom om han kör i och slår sig..!

Tjing!

Torsdag

Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk.. great start! Men idag har jag lite att stå i, har precis stoppat i 2 maskiner tvätt och hunnit duscha. Och ska snart gå ut med lillskiten om han nu vill det, det regnar ju.
Sen kl 13 blir det nya mediciner och efter det åker jag ner till Toyota och städar ur bilen, kommer en ikväll och ska kolla på den :) hoppas att han vill ha den! Håll tummarna för mig. Ringde 3 st första timmen den var ute på blocket igår så det kanske finns lite hopp om saabarna ändå ;)..

Jag ska även hinna med att baka bullar och göra pastasallad inför imorgon/helgen.

Allting med denna huvudvärk!
Nae nu ska jag värma kycklingen och riset som blev över från igår, sen försöka få ut sjusovarn ;).

Tjing!


Väskfettisch

Jag DÖÖÖÖÖÖR, hur snygg är den inte??!





<3



Jag älskar dig <3


migrän?

Förut så började det flimmra i ögonen på mig, har haft sådär förut och senast var igår, det håller på i ca 30-45 minuter varje gång. Jag kan inte se det jag fokuserar på utan det bara försvinner helt, kan inte heller se någonting på sidorna. Och när det väl har slutat att flimmra får jag sån jäkla huvudvärk :/ någon som vet vad det är?? Blir nervös att jag ska bli blind eller något..? Kan det vara någon sorts migrän?

Det blev iallafall blankt papper på besiktningen, Oh yeah! Men det började däremot inte så bra, satte mig i bilen och skulle åka och fixa allting innan, och då starta inte skiten, det har aldrig hänt innan så det var ju lite typiskt att det händer när man ska åka och besikta. Men det var som "tur" bara batteriet, det behövs ett nytt sånt men annars så rullar pärlan på som aldrig förr :)! Så ikväll eller imorgon åker den ut på blocket, ska köpa mig en billigare bil istället.

Så idag har jag farit fram och tillbaka hela tiden ända tills nu, och nu håller jag på med mat och har även hunnit slänga i 2 maskiner tvätt HEJA MIG !! Nu väntar jag och Diesel gos på att T ska komma hem och mysa med oss, är ju bonde söker fru ikväll!

Tjing!



Onsdag

Onsdagar är det som vanligt blodprov som gäller, så det ska jag åka iväg och fixa nu. Sen åker jag vidare ner mot gubbdagiset (Biltema) för och köpa nytt spegelglas till min bil, ska besikta idag kl 14.40. Men innan dess ska jag förbi T på jobbet så vi kan kolla igenom skiten :) sen ska den ut på annons!

Har fixat en överraskning till syrran med som fyller år om ca en månad ;)..


Tjing!

Dagens

Shit vad klockan är mycket ser jag nu..! Har suttit och fixat med headern till Tobias blogg sen jag gick och la mig, och nu får den nog duga. Jag hade ju fixat en fin och bra blogg för ett tag sen, men så fort den blev färdig så brann det ju i garaget , så den bilden med den gamla bilen är ju inte längre aktuell men nu ska den som sagt stämma :). www.lillfjuttrallyteam.blogg.se

Tror fan att huset blåser iväg med oss allihopa snart, helt ärligt! Blir lite skrajj.. jag får väl krypa ner och lägga mig längs med golvet ihop med Diesel.

Idag har jag umgåtts med lilla mammsen och Lillebrorsan och en kompis till honom. Vi var och svängde våra lurviga i bowlinghallen, JAG VANN! Och efter det blev det lite tjockis mat på Mc Donalds, skönt att få träffa dom lite.
Häromdan kom även pappa hem från Kina, han har varit där i 2 veckor nu med jobbet, och självklart hade man ju skickat med en liten önskelista i resväskan ;). Det blev ett par skal/fodral till telefonen, 2 par Converse skor för 100:- ! Och en Louis Vuitton väska, I´m HAPPY!!


Och nu har vi något kul att se fram emot med, Den 18 November blir det nämligen Idol :), ska gå ihop med Linda och Filip. Hon var snabb och bokade platser ända framme på rad 3!


Njae om man skulle ta och ringa efter Johnta blund nu..

Tjing!



Kör lite dagens på det här

DAGENS VILL HA: -
DAGENS KLÄDSEL: Svarta Jeansleggins från VILA, Oversize tröja från Monki
DAGENS FRISYR: Urblåst!
DAGENS LÅT: Ju mer dom spottar på dig - Kapten Röd
DAGENS PLANER: Ja nu är det väl dags för och sova
DAGENS SAKNAD: -
DAGENS DUMMASTE: - 
DAGENS MISSLYCKANDE: Måste nog vara när jag sparkade tån i soffkanten, AJ!
DAGENS DROG: - 
DAGENS KÖP: Ett par byxor på barnavdelningen på H&M , men som tydligen var för stora..?
DAGENS GODIS: lösviktsgodis melonerna :)
DAGENS HUMÖR: stabilt, stabilt som fan!
DAGENS CITAT: -
DAGENS ROLIGASTE: Att jag vann på bowlingen :D



Aldrig ska jag sluta älska dig

Jag vet att jag inte är nå'n skönhet eller så
Om du lämnar mig kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dig som ingen annan har
Jag är ingen särskild men's du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är där för dig
Ge inte upp

Livet är en gåta
Du är gåtans svar
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
För också när jag tvivlar det känns som allt är slut
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Aldrig ska jag sluta

När jag klantar mig
När jag sviker dig
När jag sabbar och förstör
Var kvar ändå
Tro för oss två
För du vet jag än gör
Ja, vad jag än gör

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är där för dig
Älska mig då

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är där för dig

Ge inte upp






Låten stämmer så bra..

Ulrika marknad

Ja som det står i rubriken så var vi iväg på Ulrika marknad igår, tillsammans med Linda och Filip mycket trevligt!
Vi fick med oss lite korv hem, hästarna och transporterna fick stå kvar till nästa år ;).

Fick även samtal från polisen igår angående Iphonen jag köpte som sen helt plötsligt blev stöldanmäld, de skulle börja titta lite på det nu. Äntligen, så får vi se om jag antingen får tillbaka telefonen, eller ersättning från idioten som lyckades lura mig och minst 15 till. Oöppnad i förpacking MED kvitto, how??!
Så idag ska jag åka upp till polishuset så att han kan få ta en kopia på kvittot och kanske kompletera lite extra uppgifter. Efter det bär det som vanligt av mot sjukhuset för o se om man får medicin idag.

Ajuste, var ju och klippte mig och färgade utväxten i tisdags, och jajjamän håret sitter kvar än :) och blev helt okej faktiskt, det var ju så slitet eftersom jag inte har velat klippa någonting sen det växte ut, utan har mest blonderat upp det till min naturliga hårfärg.. så då kan ni ju ana kvalitén på det håret. Men nu är det ordnat!


Tror dessutom att jag har kommit till någon depp period nu, allt går emot en och man har inte lust med någonting. Jag hade verkligen sett fram emot att få komma ut på arbetsmarknaden och få ett svar från försäkringskassan när det skulle varit klart, nu har man suttit här hemma sen i juni utan pengar, och alla vet att så fort man ska göra någonting så kostar det faktiskt , trött på att sitta här hemma och inte kunna göra någonting.
Och lusten jag hade byggt upp med jobb och allt, blev som bortspolad när F-kassan inte ens hade börjat titta på ärendet som dom har haft inne sen i MAJ!! Och det tar nu iallafall 1 månad till.. Lagom till nästa röntgen.......

Mår dessutom väldigt dåligt över att man aldrig kommer vara i närheten av att betyda så mycket som dina bilar och allt annat.. jag fattar inte hur du tänker :(

Skulle behöva åka härifrån och bara ta han om mig själv, få komma på andra tankar. Tänka över saker och ting, ordentligt. Om allt det här är värt det.
Du vet att jag inte har några pengar, och jag gör så gott jag kan. Men jag är bara "löjlig" enligt dig.. Du frågar inte ens hur jag mår längre. Jag har skapat intresse för dina intressen, men vad har du gjort för mig? Kommer aldrig betyda lite mycket..

Tror folk har svårt att insé hur man verkligen mår, när man inte hinner lyckas gå klart skolan innan man blir sjuk och får nya mediciner ca var 3:e månad. Att man inte har några framtidsvisioner eller hopp. Har varit gravid 2 gånger med tvingats "tagit bort" de pga den här jävla cancern. Och nu har man fått reda på att man troligtvis inte kan få några barn i överhuvudtaget, hur säger man det till sin sambo? När han inte förstår. Man sitter här och känner sig helt värdelös, och det är så han får mig att känna mig också de senaste månaderna.. Det har bara varit han, i över 3 år.. Vet inte om jag orkar längre..

Blev väldigt personligt, sry.

myspys

Nu har Tobias farit iväg på After work/kräftskiva med grabbarna på jobbet, så här sitter jag och Diesel helt själva. Men jag har fixat räkor och vitlöksbröd som vi ska smaska lite på :). Sen blir det väl någon film då det tydligen bara är skräp på tvn ikväll!




Tjing!


fredag

Gomiddag! Eller kanske ska säga godkväll, har varit vaken sen 4 imorse.

Nu sitter jag och väntar på att T ska sluta jobbet, han slutar kl 13 idag :) så då tänkte jag dra med honom en sväng ut till Ikano och glutta lite han tycker ju att det är såååå roligt!
Ikväll drar han på After work med jobbet, så jag blir chaffis inatt. So Whats up this evning?!

Har inte så mycket och skriva. Kan iallafall tala om att jag var och rörde på fläsket igår! Var nämligen i simhallen och simmade några längder, heja mig! Det första man möttes av när man kom in i duscharna var en hel flock med tanter eller damer med finare ord, i åldern 65 och uppåt! Yes tänkte jag , det är jag och dom som är hemma om dagarna..
Efter simningen så åkte jag till Ica och köpte lite ingredienser till brödet jag gjorde, blev helt OK faktiskt. Häromdagen så bakade jag några äckliga kladdkakerutor med toscatäcke på, men dom fick Tobias ta med sig till jobbet och bjuda på. Har nog kommit in i någon bakperiod.


Vill att Pappsen ska komma hem från Kina så att man kan få Conversen som han köpte , 60:- för ett par!!!


Tjing!

RSS 2.0