Ligger fortfarande kvar i sängen i Kisa, b...

Ligger fortfarande kvar i sängen i Kisa, borde gå upp! Är tjurig för att jag glömde bikinin hemma.. När de äntligen är fint väder. Men idag ska vi mecka klart folkracebilen, börjar ju dra ihop sig nu.. Take care


fredag

PHU! Nu har Lillebrorsan åkt hem, vi "blev" både med hund och barn igår.. Så vi tog en match i minigolf, och jag vill poängtera att det fanimej var fel på banorna! Tobias vann, Ludde kom 2a och jag sist....
Efter skit minigolfen köpte vi glass och åkte hemåt och spelade lite monopol istället. Men jag kom sist som vanligt :P. Satt i 2 timmar och körde.

Och idag har Tobias jobbat så jag och Ludde kollade på film "Kopps", sen skulle jag ha en revansch i Singstar, och JAG VANN! Men nu sitter vi här, jag, Cola och Diesel eller dom ligger utslagna i varsin ände utav soffan. Snart åker vi mot metropolen Kisa (som jag för 3 år sen inte visste att det fanns). Tror det blir grillat ikväll? ;)


Take Care


torsdag

Hej!

Idag känns det lite bättre, kom på andra tankar igår när Mamma och hennes Sambo och lillbrorsan kom på besök. Kan vara skönt att träffa några av "mina egna" för de händer tyvärr inte så ofta längre..
Jaja, jag gjorde taco som vi bjöd på :). Och T tog med Ludde på en åktur med fyrhjulingen.
Vi hann även med ett parti med "med andra ord" och som vanligt vann ju vårat lag (ludde, tobias och jag).
Sen skulle vi planera lite inför semestern kanske blir Öland eller Skåne. Men eftersom det inte ska vara bra väder är det så svårt att komma på något, vad gör man på semestern?

Idag ska jag iväg och posta lite grejer som jag sålde på tradera igår (som jag förövrigt gick back på!!!!)
Har även lagt upp en Henri Lloyd seglarjacka.
Sen funderade jag på om man ska rensa i garderoben kanske? Är ju mest skit man inte använder som ligger där :/.




Take Care

onsdag


( julen 2 år sen)



Idag har jag inte vaknat på bästa sidan.. funderar på livet, är det så här jag ska leva?
Sova till 9-10 på förmiddagen - gå upp sätta sig vid tv´n till typ 12 - ut med Diesel - ta medicin - sätta sig vid tv´n och vänta på tills Tobias kommer hem - laga mat - sätta sig vid tv´n - tjaffsa - sova.. och så börjar det om. Gör jag det bara för andras skull? Men min egen då? Hur mår jag själv? Kommer jag någonsin få ett jobb och kunna vara och leva som en normal människa? Som det känns nu skulle man bara kunna skita i allt.. Har inte mycket till stöd här hemma heller tyvärr..

Känns jävligt tungt just nu.

12 år har jag varit sjuk nu, både bra och dåliga tider, mest dåliga. Har ioförsig aldrig varit såhär "fri" som jag har varit nu med de nya medicinerna jag får. Men eftersom man har varit så mycket sjuk och inte orkat göra någonting, så har även vännerna man har haft försvunnit mer och mer.. vem orkar vänta på att jag ska orka göra någonting?

Många kan inte sätta sig in i min situation, och hur jag igentligen mår. Jag ser kanske inte sjuk ut, och jag ser kanske inte ut som att jag mår piss, men innerst inne mår jag inte allt särskilt bra längre.
Droppen var för 2 Jular sen, när jag fick veta att Cellgiftsbehandlingen inte fungerade längre, 2-3 dagar innan julafton fick jag det beskedet att om läkarna inte hittade någon annan behandling, vilket dom inte hade gjort hittils, så fanns det inget mer dom kunde göra.. Har aldrig mått så dåligt! Låg hemma och grät varenda dag, och julen var helt förstörd. Jag ville inte fira jul, ville inte träffa alla som "mådde bra".. tyckte livet var fruktansvärt orättvist.

Jag vill inte vara avundsjuk på någon, men jag är till och med avundsjuk på min egen T, hur normalt är det?

Efter 12 år är det jävligt svårt att tänka positivt. Har jag någon framtid? Jag kan inte gå klart skolan, och utan betyg får man inga jobb. Och ingen vill anställa en sjuk person. Inga barn, ingenting.. allt är bara så jävla tungt och jobbigt just nu!

Planera någonting för ca 1 månad och längre fram, det går inte. Jag vet aldrig hur läget är, eller hur jag mår, många förstår inte det. Men ni som varit sjuka, ni kanske förstår mig.. Man vill inte skjuta upp saker, det kanske aldrig kommer en morgondag.

So this is my life..


-

img_0387 (MMS)

Jag bytte klockan, tydligen fick man inte det när de hade kortat av länkarna.. Men de kunde göra ett undantag :) Lucky me! Så det fick bli den här istället för den vita!


godmorgon

Här är en av klockorna jag fynda igår, 50:- !! Den andra ifrån Addicition är jag fortfarande osäker på färgen.. ska nog ta mig en kik på de andra igen, man fick byta.
Idag ska jag hämta nya mediciner igen, kollade upp lite vad dom kostade för skojs skull.. ca 35 000-40 000:-/månaden!! Tur att man bor i Sverige..

Nahe om man skulle ta tag i något nu, kanske äta frukost för en gångs skull :)




Take Care

 


to bad

Åkte ner till ikano och 2(!) klockor fick följa med mig hem.. Den ena kostade bara 50:- på rean, sen gick jag ju givetvis förbi Ur&Penn också, och får se att alla addiction kostar 300:- .. hur kan jag motstå?

Men nu är det bannemig köp stop!!!!!

Ska höra med T om han vill kolla på bio när han kommer hem jag är sugen på kronjuvelerna, någon som sett den?

Take Care


måndag

Jaha, dagen efter helgen.. Nu är Tobias inne på sista jobb veckan, sen är det 3 veckors semester! Längtar!
Och nu sitter jag här och gör ingenting, eller jag har ju i vanlig ordning varit och tagit blodprov, som alltid på måndagar ;P. Väntar på att makaronerna ska bli färdiga, något måste man ju få i sig. Sen tänkte jag väl ta tag i städningen kanske, och tvätten.. är ju mindre roligt. Eller kanske man skulle slå på en film? :)

Take Care

RSS 2.0