regnig dag

Idag har hela himlen öppnat sig och Diesel skit vägrar att gå ut och göra sina behov, WEEEEEI...
Nu ligger vi iallafall båda 2 här i soffan och myser, Disse har tagit filten som jag köpte i ullared för sig själv han tror väl att det är hans.

Men jag funderar på att dra iväg till solariet och få mig lite färg, det brukar ju pigga upp!
Har även tänkt åka till simhallen och testa på vattengympa ( ja jag vet att det kankse är mer för 40+ ) men tror det kan vara en bra start för och få upp konditionen lite grann :).

PS. Tror jag svalde medicinen fel, nu sitter den fast i halsen! 


arghh

Jag blir så ledsen! Ringde till försäkringskassan nyss för att höra hur det går för dom, det skulle ta mellan 12-14 veckor och det har idag gått 14 veckor så det borde ha varit klart. Men icke sa nicke, hon hade inte ens kollat på det.. oh jag orkar inte. Så nu lär det ta ännu längre tid, ännu längre tid utan pengar.



någon millimeter

Jajjemän, var på läkarbesöket igår angående den senaste röntgen. Och som vanligt är man nervös och i princip helt förstörd inför just dom besöken..
Men den här gången gick det bra! De 2 största tumörerna i båda lungorna var oförändrade, varken större eller mindre. Och några utav de mindre tumörerna hade vuxit med någon millimeter.. Men med tanke på att jag bara har ätit 1/4 av så mycket av medicinen som jag ska, och bara hälften utav tiden så var det jävligt bra!

3 månader kvar till nästa röntgen igen. Jag lever mitt liv 3 månader i taget.

Så nu väntar jag bara på att försäkringskassan ska höra av sig så jag kan börja få jobba :) !

mysig kväll

Fyrverkerierna var verkligen as bra igår! GO Göteborg!! Vi var ju som sagt i Norrköping igår med, med Linda och Filip och kollade in Rix Fm festivalen och såklart fyrverkerierna.
Innan var vi på St George och åt, det var gott men inte alls som det brukar vara.. så jag blev lite besviken. Men det är alltid SKÖNT ATT KOMMA "HEM"!!

Jaha så vad händer idag då, T slutar kl 1 ( SKÖÖÖNT ), då så kommer det ett par och kollar in Forden och jag hoppas på att dom köper den!
Ikväll ska vi vidare mot Norrköping igen för lite mat hos Farmor och Farfar och så självklart fyrverkerierna på kvällen :). Jag har även bett T om att vi ska kolla på Kalle Baah som spelar på Gamla Torget 22.30, men får väl se hur det blir med det..




Governor Andy var med och spelade, tror det var 2009



Tjing!


aj fan..

vad jag hatar min mage! Vaknade av att jag hade världens magvärk, upp på toan bara. Inte skönt att både ha lingonvecka och vara dålig i magen pga. medicinen.. MEN det finns dom som har det betydligt värre så nu ska vi inte klaga :).

Igår kväll åkte jag och T till Norrköping och Augustifesten för att titta på fyrverkerierna, riktigt bra!! Men jag kan ju konstatera att själva augustifesten var roligare förr.. nu var det vi och en drös med fjortisar ungefär.
Men ikväll ska vi tillbaka för och se på Rix fm med Linda och Filip, och innan ska vi se om vi kan få i oss något att äta.


Nähä, fortsätta med tvätten och lite av städningen som jag inte orkade med igår.




Tjing!



Förresten, vart är sommarn?


blondie

As you can see.. får bli inpackninar ett tag nu framöver, och så får jag hoppas på att frissan har tid snart.


längesen

Nu var det verkligen längesen jag skrev, Skärpning!! Men jag har inte något speciellt spännande att skriva om heller, så det kvittar väl ;).
Men under de här veckorna har T hunnit haft lite semester och dessutom hunnit börja jobba igen, jag har hunnit röntga mig och väntar nu på svaren som jag får reda på nästa vecka. ( NERVÖS )

Ja så vad gör jag för spännande idag.. Jo tvättar och städar, inte det roligaste som finns men det måste ju göras. Och som vanligt var ju sköljmedlet slut när jag ska tvätta, så jag fick åka ner till ÖoB och köpa o när jag ändå var ute och åkte så svängde jag förbi stan och köpte lite nödvändigheter ( ja faktiskt! ), jag blonderade håret häromdagen och snacka om att det blev ännu sämre kvalitet än innan..! Så nu har jag som sagt skaffat mig nytt shampoo från Kérastase och inpackning från Loréals Absolut Repair serie så får vi se om det fungerar.









Take Care


RSS 2.0